August 22, 2010

Dialog Dengan Bill Gates

Salam dan selamat berpuasa untuk umat islam. Sedar tak sedar dah 2 kali jumaat kita berpuasa. Aku guna kan istilah hari jumaat. Sebab biasa setiap bulan puasa kita ada 4 kali jumaat kan. So, skrg tinggal 2 kali je lagi..Dekat skit rasa nak raya kan..ish..padahal lambat lagi..hehe..Ermm..bila tinggal 1 jumaat lagi tu masa yang sesuai untuk bershopping..:) Hari ni just nak share satu dialog ni..dengan Bill Gates....

p/s : ish..ada ke bank yang nak wat loan dgn bill gates..hehe..aku pun nak wat jgk lah..

6 comments:

amira said...

I don't need loan.. I need money,,

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

gegegege...tolong lah bank..pinjam duitttt dr saya....sy sgtttt kaya skrg ini..!! heeee... :)

Gen Fujita said...

he he, sah2 bill pintu pagar tu kaya, ni rasanya lawak time2 recession yg byk bank gulung tikar kat sana tu agaknya

armin yosh said...

hak..hak...smpai cmtu skali

♥cutebabygirl♥ said...

perghhh
kaya gile!

Eel said...

priceless!!!
hahahahahaa

Post a Comment