August 19, 2010

Friend Award

This is my first time dapat award. Award ni daripada Yanfie. Thank ek Yanfie..boleh jgk wat entry baru hari nie..hehe...


So, skrg cara-cara untuk mendapatkan award ni. Canggih jgk step2 nie..hehe..ada org guna ke ek ayat canggih utk ayat mcm nie...:)

Blogger-blogger yang telah pun menerima award ni adalah seperti :;

  1. Roshazzy  Shag
  2. Lynn
  3. Makbed
  4. Yanfie
  5. Derus
Sebelum anda meletakkan links di atas, padamkan link di posisi 1. Naik kan link berikutnya [2 dan seterusnya] 1 peringkat. Contoh, posisi 2 di naikkan ke posisi 1 dan di ikuti dengan posisi berikutnya. Di posisi 5, masukkan link blog anda. Kejujuran adalah penting. Jika semua penerima anugerah mampu memberikan anugerah ini kepada 5 bloggers lain, dan mereka berjaya meletakkan links dengan betul, maka jumlah backlink yang di dapat adalah :

Posisi 5 = 5 backlinks
Posisi 4 = 25 backlinks
Posisi 3 = 125 backlinks
Posisi 2 = 625 backlinks
Posisi 1 = 3,125 backlinks

"Menurut info dari SEO (Search Engine Optimation), ramai bloggers telah mendapat 1,923,125 backlinks dan keuntungannya blog anda akan mendapatkan trafik tambahan, apalagi jika ada orang mengklik ke blog anda", kata tuan punya award.


Kepada tuan punya ayat2 kaler biru..copy ek..

Errmm..nak tag sape lah ni..ni 5 blogger yang di tag.

  1. Cikgu Tie
  2. Cik Liesa
  3. Strangeyna
  4. Kasut Besar
  5. Bie Azreena
Mana rakan blogger yang ditag boleh amik award walaupun yang dah ada ek..:)

9 comments:

Aidi-Safuan said...

ala, aidi-safuan x ditag pon.... :(

Miss_Yanfie (,")(",) said...

tengs bab dah c0llect award =)

Wan Gerrard said...

cambest je^^

Zulfahmi Abidin said...

award sape tuh.nape award dye tak cantik??

SANDRA AZWAN said...

tahniah!!

http://bysandraazwan.blogspot.com

cemomoi said...

kumpul, kumpul bebanyak untuk tukarkan dengan mata ganjaran... heh bole ke?

Derus said...

ok jgk ek..kumpul award pas tu tukar mata ganjaran..tp nak mintak ngan sape plak..:)

♥xaturen♥ said...

salam,..
tahniah tuan umah bestnye awak dapat award tu,..
hehe..

Car mild said...

wah kalu di pikir2 boleh juga tuh car buat nambah back link.. kayak system MLM... keren..

makasi informasinya...

Post a Comment