July 15, 2010

Macam Mana Final Piala Dunia 2010 Kalau Die ni Jadi Pengadil???

Ish..boleh tahan jugak pengadil ni mengadili perlawanan bola..gaya yang tersendiri..rasanya xde lagi gaya-gaya pengadil macam ni yang kita dah kebanyakkan penonton bola sepak pernah lihat..rasanya penonton kat stadium tu tak tgk pun game..just tengok pengadil tu je..hehe

 

p/s : kat negara mana lah ek perlawanan bola ni...

5 comments:

Tupai Karan said...

haha gei terulung abad ini :P

fiziskandarz said...

hohohohoho lawak3.. best3 :) tegelak gila2 2,3 kali repeat tgk clip nihs

LIPISLADY said...

Sallam, ligat betul aksi pengadil tu,

Derus said...

tu lah pasal..active gila ref ni..hehe

"MULAN" said...

isshh.. nanti org tak tengok bola.. tengok ref je... kikikikiii..

Post a Comment