July 17, 2010

Predator 2010

                                                                         pic from google

Dah lama tak tengok wayang..hari ni berkesempatan jugak akhirnya..lepas je makan tengahhari di sek 7 lama shah alam, tertiba kawan-kawan bincang nak tgk wayang..so pegi lah jusco bukit raja, dekat sikit dengan shah alam..bincang punya bincang akhirnya file Predator yang jadi pilihan..
Ermm..daripada thriller nampak gempak je cite nie..tapi lepas tengok kureng skit..aksi ok jgk tp jalan cite die aku tak berapa nak faham...starting die nmpk blur je..ending ok..tapi tak berkesudahan..hehehe..

p/s : cite tak ok pun jadi ok sebab tengak with special one...:)

3 comments:

molmolla said...

dekat sgt jusco tuh ngn uitm kot! ahaha :) erkkkk, tak tgk lg cite nih~

LiFe KaMi said...

mcm best jer..kena pi tgk nie..

sop said...

kureng ker?
baru bercadang nak gi tgk esok..

Post a Comment