December 5, 2010

Blog oh Blog

Salam semua...hari entah yang ke berapa pun tak ingat aku tak update blog ni..kesian kat blog aku nie..nak berblogging pun tak berapa nak sempat...huhu...:(..ermmm...malas ke...commitment keje ke...ermm..entahlah...Tapi sekarang ni kerja berlambak-lambak..selagi tak siap projek HSBB ni selagi tu lah..sabtu ahad pun dah kira mcm normal working hour...:(....Sampaikan member-member serumah pun cakap NO LIVE...huhu..tak patut betul..tapi nak wat macam mane kan..nak cari rezeki sesuap nasi...:)..Sekarang ni duit penting untuk nak beli barang-barang...hehe..Insyaallah..aku akan cuba jugak untuk update entri..


6 comments:

Ummu~Ishak said...

apa makna imej no 7 tu?

fathiah said...

xpe2... :) biase la tu kan

Derus said...

ermm..7 tu tujuh hari seminggu..hehe..:)

alinac lover said...

slow2 la ek

saiful said...

kerja tu lagi penting,bro.xda kerja takda la duit.
Blogging cuma mengisi masa terluang atau sebagai side income je.

Mawar Merah said...

Xpe. Pelan2.. MM pun sm la. Jrg update blog..

Post a Comment