September 5, 2010

Tengah Mood Raya

Berdasarkan tajuk entri ni 'Tengah Mood Raya', sekarang nak wat nape-nape pun rasa malas je..Tak fikirkan benda lain dah..Kalau ikutkan hati nak balik kampung terus..hehe..tapi kena commitment dengan kerja plak..huhu..cuti pun start 9 hb ni..esok tu dah raya..huhu..sempat juga lah lepak-lepak bulan puasa sehari kat kampung..hehe..

Rasanya bukan aku sorang je kot tengah mood mcm tu..sesape yang ada kampung pun mesti macam ni juga. Ermm..cik Nuffnang pun tengah mood raya sekarang ni..Mesti tunggu nak balik je tu..:)Boleh tahan juga imej raya cik Nuff.


Mesti ramai rakan-rakan yang telah pun berada kat kampung masing-masing sekarang ni. Jadi kat sini, saya (bahasa lembut skit) nak mengucapkan kan selamat bercuti dan Selamat Hari Raya AidilFitri. Kepada yang akan pulang, tak kiralah naik bas ke, kereta ke, motor ke dan flight ke, berhati-hati dan selamat sampai.

2 comments:

Black_roses92 said...

selamat hari raya too.. hehe.. ;D

Shiela Latif said...

selamat hari raya aidilfitri :)

Post a Comment