September 18, 2010

Kembali Ke Shah Alam - Kinrara

Salam semua..dah seminggu lebih blog aku tak berupdate...bukan taknak update tapi xde internet kat kampung..so dah balik kat sini dapat lah berblogging balik..esok ada sehari lagi untuk aku berehat sebelum masuk kerja balik..ish..ish..mesti bertimbun-timbun kerja sebab seminggu cuti..huhu..penatlah nanti..

pic from UCSB

Ermm..seminggu cuti rasa tak puas lagi..tapi time cuti pun ada lagi sms pasal kerja masuk...tak berapa tenteram betul cuti raya ni..tu yang membuatkan kadang-kadang terfikir pasal kerja..:(..huhu..

Entah apa aku merepek ni..huhu..sorry la..tengah penat n pening lagi..baru sampai dari Terengganu kul 7 lebih xdi..:)

8 comments:

eyl said...

la, org terengganu ke bro? salam kenalan. sekejap je kan masa berlalu. xbest la nk kena tinggalkan rumah lagi..

Uruchimaru @ kf said...

xbeshlah cuti lame2..=)

Derus said...

eyl : a'ah..tganu kite..tu lah..rasa kjp je cuti..

uruchimaru : ish..best cuti lama..tenangkan fikiran yang kusut..

diraja22 said...

sila tukar mood kerja hari isnin bro..

dnobiz said...

Huhu kejap je masa dah berlalu, rasa tak puas lagi beraya, tah sempat tah tidak untuk ramadan dan raya tahun depan

luxs said...

kapung mung xdop tenet ke?kekeke.

Derus said...

luxs : bukan xdok tenet..cc ada ar..time raya mana ada buka boh..:)

diana said...

selamat kembali..

Post a Comment