September 19, 2010

Blogwalking Award

Salam, sory ek Cik Syieda, baru amik award ni..semalam tak sempat nak update kan kat blog..ngantuk.. So far ni award yang kedua aku dapat..ada juga kawan-kawan yang bagi award..thank you...Untuk award ni, soalan berikut kena jawab dulu..





1) apa yang sedang bermain di fikiran you all sekarang?
tengah fikir pasal keje untuk esok

2) apakah nama samaran you all? 

Derus :)

3) berikan 3 orang yang you all sayang.

My family, my GF, my Friend's

4) panggilan untuk si dia? 

Ermm..Ma

5) hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa.

Ermm..banyak sangat lah..nanti lah..hehehe
6) blog mana yang you all suka visit?

Ermm..banyak sangat yang menarik..boleh kata sume blog ok...

7) tag kan kepada 15 blogger you all [wajib ambil nie]


  1. Aziena 
  2. Tini
  3. Nasir Hakaluka
  4. Sherry
  5. Bayu Senja
  6. Ustaz Love
  7. Suzy Rahman
  8. Sylver Room
  9. Kyle
  10. Kay Shafiq
  11. Malas Terbang
  12. Storymoryerma
  13. Hafiz
  14. Nadia
  15. Nikminijournal

Ni rakan-rakan blogger yang aku tagged kan..kalau dah ambil sila abaikan ek..

2 comments:

BayuSenja said...

Thx. Nnti kita buatkan

Ustaz Love said...

Terima kasih sbb bagi Ustaz Love award ni...

Post a Comment