August 8, 2010

Cari Jodoh

Dah dua tiga hari tak update blog..tak berkesempatan..so hari nie terbaca email lama dari sorang member..so nak kongsi ngan kawan2 sume..Sape2 yang tengah mencari jodoh boleh cuba pegi kat satu kampung ni kat Johor..nama Kampung  Desa Temu Jodoh..mana tau ada rezeki kat situ..hehe..
Enjoy.....:)


p/s: masa dapat email ni kebetulan ada undangan kahwin kat kampung nie..:)

25 comments:

Shannice said...

sapa2 yg nak kawin tu datang sini..... hehehe

echah mashuri said...

huhuh...ibu bapak2 sile2 cri jofoh..hihiih

Fyzal said...

hahahaha.. nama kampung tak boleh blah. :D

Elvindinata said...

kayaknya kalo kesana bakalan dapet jodoh deh,,hihihihi

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

boleh ke sana lah nnt :P

DaHLia said...

konpomkah di sana ada si jodoh menanti?
ahaksss

AMiRU said...

Terbaik lah nama kampung ni.. Bila la nk ke sana cari jodoh.. Hahah!

rafhan said...

saye nak kawin!!!!

Aniza said...

huhu...kelakar tapi menarik!

izyanty collection said...

nak p jugak heheh

cemomoi said...

masih ada lagi ke jodoh kat situ tu

IzzaH si pari pari said...

oo ho ho~~
memang betul ada
it's between chaah and yong peng

(^_^)

ManJa DeSign AppaReLs said...

wah bagus ni...nnti memember yg lum temu jodoh nak rekemen lah kat desa ni...hehe

♥cutebabygirl♥ said...

best gile
nk pindah ke kmpung ni lah. HAHA

maverick said...

kampung tambah jodoh takde?...

M a W a D D a H said...

kene g ni kampung ni..ngee

shakira..=) said...

jom pegi sane..untung2 temu jdoh..haha

kema said...

selalu jugak lalu area tuh....mula2 tau cm nk tgelak gak sb xcaya ade gak nama tpt cmtuh....

Ery Farieha said...

wahahaha
berjodoh sungguh sape duduk di kampung itu :P

De'din said...

hua..hua..
cofirm dpt ka?

btw,salam ramdhan.. semoga ramadhan kali ini lbh bermakna!

Katak Gomok Sulie said...

mengikut kata org kampung berkenaan nama kg tue asal usulnya begitu sbb dulu2 ada org kawen dijalankn secara beramai-ramai, so diorg pun letak nama kg 2 kg bertemu jodoh...hahahaha....

Pinky Pixie said...

yeah2, nak pergi kejap lg. moga bertemu jodoh nnti. haha

♥ Blog saya di ruangan Tamu Blogger, KOSMO ♥

darkbatman said...

ahaha.. bleh la ak pi sini cr jodoh nt..

Belirubik.com said...

ada2 aja dah namanya , hahaha

Cik Fasya said...

sape2 nak kahwin cepat ni nah share ngan korang cara2nya.Untuk Download Panduan Klik Link Ini==> http://rahsiafasya.4shared.com

Post a Comment