August 14, 2011

Happy Birthday To Me

Salam kawan2, tup tap tup tap dah 14 hari kita berpuasa. Sekejap je masa berlalu. Cuma semalam iaitu hari puasa ke 13 merupakan hari lahir aku...13 Ogos...Ingat xde org ingat pun..hehe..tapi ramai rupanya yang wish..terima kasih kawan2 yang wish birthday aku...Semalam just sambut kecil-kecilan je with my love one..:) Susah betul nak cari kedai makan kat Sunway Pyramid..bukan susah tapi semua dah full..hehe..akhirnya makan lah kat Popeye. Ok lah jgk..RM26.90 untuk 2 orang..Alhamdullilah, kenyang jgk lah mkn ayam, kentang dan nasi..


Tapi yang specialnya dapat hadiah. Rasanya ini lah birthday present pertama aku..huhu..ada jgk orang bagi..:)




Terima kasih sayang for this present. Terharu rasa...:)


7 comments:

Sopida Ida said...

hepy bestday walaupown dh terlmbt :) n smoga kekal bahagia ngn org tersayag....

diana said...

apa tu ye???
tak jelas..:P

shida'R said...

wahh bestnyer..dapat hadiah..

happy befday..tak tlewat kot wish kan hehe ^_^

Derus said...

tq for wish my birthday...:)

gnesop.com said...

happy birthday..
moga panjang umur murah rerzeki

orang muo said...

selamat hari lahir ke...smoga berbahagia, ceria, sukses & sihat

Norgadis Labuan said...

Happy Birthday, moga ceria selalu...

Post a Comment