March 27, 2011

Audit SIRIM






Kerana SIRIM punya hal dah 4 hari asyik balik tengah malam je..huhu..penat betul..hidup dah macam xde life je..kenapa lah ko nak audit tempat keje aku..kalau lah tempat lain yang terpilih seronoknya..huhuhu..Audit SIRIM kali ni untuk maintain kan ISO yang company dapat dan harap2 kali ni jangan lah detail sangat dia check..kalau tak mati lah kena belasah ngan boss...huhu..


p/s: lama betul tak update blog..huhuhu..gambar amik dari google je....

2 comments:

puteraduyong said...

keseronokan dalam bekerja... :)

sumanje said...

Salam...pagi rabu yang ceria..
Jemput singgah ...Sumanje dah Update blog.....
Tentang Malaysia
Terima kasih atas kunjungan anda
Semoga Ceria selalu dan happy blogging
Dari ~~~SuManje~~~~~~~~~…………………

:)..

Post a Comment