October 21, 2010

Cek dari Cik Nuff

Akhirnya setelah sebulan menanti sampai juga cek dari cik Nuffnang kat aku. Walaupun income tak banyak tapi rasa teruja juga dapat cek..hehe..rasa nak kongsi juga pasal benda ni sebab ramai rakan-rakan blogger pun ada memaparkan pasal income mereka..:)


Sikit je kan..kan best kalau RM80000 yang kat tepi tue...hehehe..

12 comments:

Cik SHiNJU said...

Salam...

sikit pun xpe janji ade...
dr dok berblog saja2 at least dpt gak income kan?
Sya pun tgh tggu cek nih.. :)

Ummu~Ishak said...

sikit pun duit jugak
nak skit :p~

alexa yussida said...

wahh..tahniah:D

aibaks said...

tahniah bro.. aku tak dapat2 lagi nak cash out.. terus kan usaha!

currentlife2u said...

tahniah..leh belanje kopi secawan..huhuhu

eka said...

beshbesh , congrats ~

.:|kamaryeah|:. said...

setiap sen tue bernilai skrg~
ape pon...tahniah ye~

bluedianthus said...

tahniah..lepas ni lebih masyuk..:)

alinac lover said...

besh nya..jeles~ hehe

Izan Ishak said...

tahniah..tahniah..
sikit pun duit juga kan~~

ain said...

Tahniah.sikitpun duit jgk kan.bila la agknya mr nuff nak bg duit kat cik ain yer

ALoNa Cintamaniszlite said...

kira okey laa tu.
akak dpt lg kurang dr tu masa cash-out hari tu, hahaha

Post a Comment