October 28, 2010

Blackberry Bold 9780

Blackberry baru je launch Bold 9700 dan Torch 9800...tup tap keluar lagi Bold yang baru Bold 9780. Ni kira adik Bold 9700 tapi RIM dah upgrade dah fungsi lebih kurang macam Torch 9800. RAM dah naik jadi 512, guna BB OS6 dan semestinya kamera pun dah naik pangkat jadi 5 Megapiksel. Lepas nie xde lagi complaint yang Blackberry kamera tak power...hehehe..Tapi body Bold 9780 ni still sama macam Bold 9700..ok lah..Tengok kat youtube review pasal BB Bold 9780 ni pun ok je..dengan BB OS6 nampak menarik skit..dah lebih kurang mcm android dan apple je fungsi die..hehe..rasa-rasa je lah..Bold 9780 akan start dipasarkan pada November tahun ni...sesape yang berkemampuan boleh lah try BB ni plak..:)


Kan..body die sama je...tp yang nmpk lain cuma OS die je...kat skrin pun dah nampak lain..brape lah agaknya Bold 9780 ni..huhu..

p/s : dah lama teringin nak pakai Blackberry..tak mampu-mampu lagi..huhu

8 comments:

Cik Su said...

aduih..tak bleh nk tengok phone 2..gream jer

darkbatman said...

aku ske blackbery 9800 torchh.. lag best woo.ahaha

Derus said...

tu lah..tapi mahal lah torch...

alinac lover said...

yong nyer BB murah jerk

p/s=jemput join Giveaway yong ek

http://www.alinacshoppe.com/2010/11/giveawayalinac-membership.html

nur said...

bestnya kalau daapt free kan
ALL IN ONE

alinac lover said...

xde entri bru ke?

Derus said...

:(..huhu..tak sempat lah nak update blog cik alinac..

SYaMiLa said...

teringin gak nk guna..tp tak de budget..he3..


New Entry "Edisi BW & Update Blog Terpaksa Dihentikan…"

Post a Comment