September 26, 2010

DiGi iPhone 4 the Win

Akhirnya sampai juga IPhone 4 ni kat Malaysia. Sebelum ni ada terdengar pasal antenna IPhone ni ada problem, so susah nak dapat detect wifi dan nape2 yang seangkatan dengannya. Harap-harap IPhone yang DIGI bawa masuk Malaysia ni yang telah di perbaiki. Nanti beratur panjang plak kat premise DIGI nak return balik. Pakej yang ditawarkan ok juga. Dengar desus desas mengatakan IPhone 4 ni harga sampai RM 4+++. Sapa lah yang jual tu ek. Sepatutnya harga RM 26++. Kira ok lah tu.Tapi aku still tak mampu nak pakai..huhu


Nuffnang ada buat contest pasal DIGI IPhone 4 ni..Tak sempat lagi nak wat entry pasal benda ni..Mane lah tau boleh dapat free..:)




Nak join boleh lah survey kat Nuffnang.

4 comments:

Abhamz said...

salam, mahal tuu... klu masuk contest mgkn boleh menang...tq atas maklumat...

Derus said...

try lah masuk contest..mana tau rezeki..dapat syok lah..

sabree hussin said...

tak pernah pun nak masuk mana-mana kontest dari nuffnang lagi buat masa ni, berbaloi ke?

Derus said...

ermm..sesape yang menang mesti rasa berbaloi..hehe

Post a Comment