July 29, 2010

Awas!!!Kawasan Kampung

Awas!!!Kawasan kampung..sapa2 yang melebihi had laju 40km/j. Aku pun tak pasti kat kmpg mana lah nie..So kalau nampak signboard dan kain rentang macam ni dari jauh korang dah kena slow sikit..:)

34 comments:

sasuke said...

brutal tul orang kg tu

emhech said...

mungkin penduduk dah bosan dengan kenderaan yag tak reti nak slow

emhech said...

mungkin penduduk dah bosan dengan kenderaan yang tak reti nak slow

sue-sama said...

otai ar org kg! :)

Derus said...

tulah..kena hati2 msk kampung orang...hehe

Ann said...

hehe baik punyer amaran

AUR said...

Kalau laju jugak...memang nak makan batu la jawabnya!!!

sweetsal said...

kalau laju kena baling batu..huhu pecah kepala..

yahaya said...

awas jika berlaku kemalangan dikawasan ini...pun saya pernah jumpa

Notami said...

kg mana la ni? klakar la plak..tp kdg2 bgus jgk! xde la yg brani bwk keta laju x tntu hala jer

Derus said...

entah lah...kat kg mana tu tak pasti..hehe

sHaiRA haIFA said...

ada gak ehh cm tu..pnduduk dah xtahan lah tu

RUBY said...

haha...mesti kat kg tu tak de kes merempit!

Anonymous said...

bagoz gak wat cm 2..
heehee...

lawak pon ada depa nie...

Amyna said...

hehehe.. mencuit hati ohh ^_^

acepa weet said...

wahahah nie kat kampung mane ne

ibuintan said...

baling batu, bagus juga idea itu, terutama kepada mat rempit

sorensen said...

memang patut pun buat mcm tu agaknya.. kdg2 ada driver ni tak reti bahasa sket.. hehe..

suzzsuzie said...

wah...kalau laju mesti benjol

Mawar_berduri said...

salam,

wa...kes naya kalau btol2 kna baling batu ...huhu

AngahSayang2314 said...

singgah sinii & follow uu

jom kalau ada masa singgah blog angah & kita tukar2 linkkk

Faizal Fredley said...

kampung mane ni..x nak masuk aku...hahah..

zalin said...

hihihi..bgus gak camtu..

Afiq said...

haha 'baling batu'... memang xberani langsung la nk laju cmtu..sah2 ade yg berdarah nnt..

S..U..D..@..I..S said...

salam
salah satu warning pada samseng jalanan kot...

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Orang kampung dah marah dah... Ni mesti kebanyakkannya kereta orang luar yang "test drive" kat jalan kampung tu... Dah langgar kambing orang kampung, lepas tu tinggalkan macam tu je...

"I Know What You Did Last Raya..."

sop said...

mmg bagus banner tuh.. sapa x paham, mmg kena batu seketul :)

Lynn Nasir said...

haha.mmg sampai la mesej tu. kalo tak masukk kampung org asik laju je..tak tau ada anak org main lintas2, ayam..kambing segala..haha!

maisyah said...

hahaha..kreatif betul kampung ni..bagusla sehati sejiwa kan..sama2 jaga keharmonian kampung. 'Tabik Spring untuk Ketua Kampung!'

ataicha said...

uiks.. nak kete pecah sila la bawak laju2 sini.. ahaks..

maybe sebab selalu berlaku kemalangan kut... iya la kawasan kampung.. kenapa nak laju2..

yanmie said...

ehehe kelakar pulak, xpernah lg jumpa signbord mcm tu :P

klu takde signbord tu silap haribulan kena baling batu..wakaka

Lizzie Yasmin said...

Dasyat betul kg nie.. menampak kan kesamsengan dia.. hAHAHA,... BAHAYA TUL...

papabear said...

camna dorang check speed kenderaan yg lalu kat situ eh? dorang ada camera yg macam polis guna tu ke?

chanz said...

LOL!

Post a Comment